Logistiek.png
Sluiskil_keuken.jpeg
Elsenbosch_1.png

Taskforce

Manifest Verkiezingen 2022
Taskforce heeft een manifest geschreven voor kandidaten en partijen die meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. In het manifest roept de Taskforce de lokale politiek op om werk te maken van locaties waar huisvesting kan worden gerealiseerd. Daartoe worden concrete voorstellen neergelegd.
Download het manifest

Stappenplan Communicatie
Het ontwikkelen van een huisvestingslocatie vraagt om een zorgvuldig en gedegen stappenplan. Daarbij speelt de initiatiefnemer een grote rol. Ook van de gemeente wordt een bijdrage gevraagd. Juist als partijen gezamenlijk optrekken en op een open en transparente wijze de omgeving informeren en meenemen in de ontwikkeling, is realisatie goed haalbaar. Het stappenplan van de Taskforce is gebaseerd op succesvol gerealiseerde plannen elders.
Ontvang het stappenplan per e-mail

Positionpaper Verkiezingen 2021
Taskforce heeft een positionpaper geschreven en aangeboden aan alle fracties in de Tweede Kamer. In dit position paper roept de Taskforce de Tweede Kamer en daarmee het nieuwe kabinet op om werk te maken van het oplossen van het huisvestingsprobleem van internationale werknemers. Daartoe worden concrete voorstellen gedaan, die onderdeel uit moeten maken van het regeringsbeleid. Ondernemersvereniging ONL voor Ondernemend Nederland ondersteunt deze plannen.
Download het positionpaper

Wilt u meer weten over de Taskforce?

Neem contact op

Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten werkt aan oplossingen voor meer en betere huisvesting.

Contact